Information om mina SEO-tjänster. Jag utför tjänster inom sökmarknadsföring där min specialitet är sökmotoroptimering. Denna sida är till för att visa vilken typ av tjänster jag utför och vad det kostar. Priserna är cirkapriser. Jag jobbar i dagsläget med uppdrag i Sverige samt USA/internationellt. Mitt motto är att jag aldrig ska kontakta en kund först, och endast ta betalt då jag lyckas. Det innebär att jag oftast får nya kunder genom rekommendationer. Skulle du köpa tjänster av ett företag som inte själv syns högt på googles organiska svarslista eller tar betalt i förskott? Nej, inte jag heller :) Här ser du hur bra jag är

Garanti! Jag garanterar att jag ger dig resultat inom två månader. Är du inte nöjd med mina tjänster så har jag inga bindande avtal, bara en månads uppsägningstid.

Löpande Sökoptimering

Mitt vanligaste uppdrag innebär att jag optimerar och gör kundens webbplats framgångsrik genom exponering på sökmotorernas organiska svarslistor. Jag tar endast betalt när kundens webbplats syns på position 1-10 på Google på valda sökord och fraser. Majoriteten av mina befintliga kunder är rätt vana köpare av sökoptimeringstjänster. Jag utför även uppdrag åt andra SEO-företag. Det är inte ovanligt att jag övertar uppdrag där tidigare SEO-företag inte lyckas nå resultat.

Prisexempel: 400:-/sökord, sökfras/mån. med bonus för position 1-4 400:-/sökord, sökfras/mån. Debiteringsmodellen kan anpassas efter kundens önskemål. Mätningar sker varje månadsskifte. Startkostnad från 4500:- och är dynamisk och nyttjas när den behövs. Jag tar aldrig ut mer arvoden än vad vi initialt avtalat. Vill du hyra mina tjänster per timme är det 950:-/tim ex.moms.

 

SEO-Analyser och specialuppdrag

Syns inte er sida på relevanta sökningar? Varför är era konkurrenter före i svarslistorna? Vad saknar er webbplats för att göra er framgångsrika? Ger Sökoptimeringsföretaget ni har nu inte några resultat? Frågorna är kanske många för den som inte är så insatt i ämnet, och det är inte så konstigt då SEO-branschen är ganska abstrakt. Resultat är däremot konkreta. Kontakta mig när ni vill ha resultat.

Läs mer om Sökmotoroptimering här!

Kommentera